STRESSHANTERING

STRESSHANTERING - INDIVIDUELL COACHING

STRESSHANTERING - INDIVIDUELL COACHING:

Enskilt personligt samtal där Du får hjälp med att strukturera upp Din vardag. Du får tips, verktyg och konkret vägledning för att lära Dig hur Du skall hantera Din stress. Vid första samtalet görs ett stresstest och med det som utgångspunkt lägger vi tillsammans upp en stresshanteringsplan. Vi bestämmer också då hur många tillfällen vi behöver träffas.

 

Din investering: 700:- Ca 60 min. Paketpris: 3X60 min. 1900:- Priset gäller om dessa 3 gånger bokas inom en tid av 9 Veckor.

 

5GGR / 3200

PÅ DISTANS ELLER PLATS

 

STRESSHANTERINGSKURS PRIVATPERSONER

STRESSHANTERINGSKURS PRIVATPERSONER:

Detta är en kurs om 5 tillfällen som lär Dig att definiera Dina stressorer i vardagen och hur Du skall hantera dom. I grupp (4-8 deltagare) får Du dela med Dig av Dina erfarenheter när det gäller stress och lyssna och lära av andra. Jag håller i kursen och presenterar ett tema vid varje träff. Du får konkreta råd och tips som är lätta att följa, samt en hemuppgift vid varje tillfälle att träna på för mentalt stärkande. Varje tillfälle avslutas med en guidad avspänningsövning eller meditation. Jag står till Ditt förfogande per telefon eller mail vid övriga tider under kursens gång, som sträcker sig över 10 veckor. Ett individuellt samtal på 30 minuter i anslutning till kursen ingår också i kursavgiften.

 

Din investering: 1500:-/5 tillfällen.

STRESSHANTERINGSKURS FÖRETAG:

STRESSHANTERINGSKURS FÖRETAG:

Detta är en kurs som bidrar till bättre hälsa och klimat på jobbet. För Dig som arbetsgivare betyder det bättre och högre kvalitet på resultatet av de anställdas arbete. Låt Dina anställda lära sig hantera sin stress på jobbet och att optimera sin effektivitet utan att bli stressade. Förutom stresshantering är hälsopsykologi, avspänning, mental träning, mindfulness, mediyoga och kognitiv pedagogik ämnen som står på schemat under denna kurs. Kursen är 6x2 timmar.

Ring för information om kursstart.

 

Din investering: 2000:-/anställd ex. moms

Andlig stresshantering

UNIK KURS I STRESSHANTERING

Här använder jag av min mediala förmåga .Vi går tillbaka till tidigare liv där vi har våra grundmönster/ trauman som vi måste hela o bryta och livet här och nu med trummans helande kraft.

Jag har erfarenhet av att bryter vi inte mönster och helar inte trauman så kommer vi inte tillbaka till balans här och nu och det ligger forfarande stress i vår kropp .

Det pågår ett helande på jorden och nu måste vi titta på det vi har med oss sen tidigare för att komma i balans. Helt enkelt en utrensningsperiod.

I den här kursen får du en kombination av helande verktyg, mediYoga , stresshanteringsverktyg. 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.03 | 09:36

Nyhetsbrev, ja tack!

...
15.01 | 01:11

Hej fina ,önskar nyhetesbrev, ser ingen uppdatering för 2019. nyfiken, Andlighet medialakurser? Love light to yaa!!

...
03.01 | 17:56

Hej jag tar för en timma 700 halvtimma 390 mvh Katonka

...
03.01 | 17:44

Hej!
Vad tar du för ett telefonsamtal, när jag behöver ledning i vägval i livet, om relationer, i kärlek?
Undrar
Cecilia T.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS