Välkommen till Katonkas gästbok

"Kära medresenärer, skriv en hälsning här i min gästbok" Katonka

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Anna Wallanger, den 1. jul, 2018
Hej.
Lite frågor. Hur går det till när du har gruppseanser? Om man säger att vi är 7 personer i gruppen, får alla kontakt med någon då?
Sen den sista frågan. Är Sundsvall för långt bort för dig att ha gruppseans?
Mvh Anna
E-post:
Skrivet av KATONKA, den 31. maj, 2017
Tack själv Maria Norman för att du kom och tack alla ni andra som var på denna fantastiska kväll i andlighetens tecken
Stor kram KATONKA
Skrivet av Maria B Norman, den 31. maj, 2017
Tack för en magisk och fantastisk kväll på Amuletten i går kväll. Gav mig mycket att fundera på .
E-post:
Skrivet av Maria , den 20. maj, 2017
Jag är så tacksam att du Christina har hjälpt mej i min utmattningssyndrom. Efter flera års stress med axlarna uppdragna till öronen och andningen har varit katastrof har du masserat och verkligen gått ner på djupet! Ont har det gjort men resultatet är fantastiskt! Jag har också fått förmånen att använda kristallessens som du blandat till, de dropparna har satt fart på kärringen😊 Rekommenderas varmt.
Kram Maria
E-post:
Skrivet av Fatima Bergman, den 13. mar, 2013
Hej Christina/Kicki! Måste bara få säga att du har gjort en jättefin hemsida som verkligen speglar vem du är och visar ditt otroliga kunnande som medium och medmänniska! Du är en sann och genomgod människa som verkligen jobbar utifrån kärleken och ljuset och som kan och vill hjälpa andra människor. Jag kan då varmt rekommendera dig till alla jag känner då du verkligen flera gånger om har gett mig bevis på din troligen medfödda gåva att få kontakt med andevärlen och att kunna förmedla och tolka budskapen på ett lättförståeligt och fint sätt och att det du får fram också verkligen har stämt så bra! Jag har ju själv en viss intuition och har därför genom åren provat att gå till flera olika medium bla Terry Evans och jag måste säga att du är i samma klass som han och fick det även bekräftat en gång i Kramfors för några år sen då jag var dit för att vara med om en storseans som just Terry Evans höll och då även du Christina fanns med i publiken och då Terry Evans pekade ut dig som ett annat duktigt medium som man kunde vända sig till om han inte hade tid! Vill bara säga Lycka Till Kicki och tveka inte på din förmåga att kunna hjälpa andra den har du verkligen! Jag brukar säga när vänner och bekanta frågar om jag vet om nåt duktigt medium man kan gå till att då ska ni kontakta Christina Strömberg för hon kan verkligen sin sak en av de bästa medium jag känner till! Kram på dig Kicki och fortsätt ditt fina arbete att kunna hjälpa andra människor som vill få guidning och svar samt att själva få behandlingar! Kramar fr Fatima
E-post:

Senaste kommentarer

10.03 | 09:36

Nyhetsbrev, ja tack!

...
15.01 | 01:11

Hej fina ,önskar nyhetesbrev, ser ingen uppdatering för 2019. nyfiken, Andlighet medialakurser? Love light to yaa!!

...
03.01 | 17:56

Hej jag tar för en timma 700 halvtimma 390 mvh Katonka

...
03.01 | 17:44

Hej!
Vad tar du för ett telefonsamtal, när jag behöver ledning i vägval i livet, om relationer, i kärlek?
Undrar
Cecilia T.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS