MAT, HÄLSA, HUDVÅRD, HEM O HUSHÅLL

Utrensningskur Affiline
Känns bra att kört igång med vegetarisk mat igen mår mycket bättre i kropp o knopp 🌹🌹🌹 Syrabasbalanserar med basico från alpnaering Kör ochså en utrensningskur med affiline Vill du beställa så hör av dig 0703367649 christina64@hotmail.se Katonka www.katonka.se Här kommer mer info om BASICO som flera av er efterlyst: Basico finns både i pulverform och i tablettform. Pulvret löser man upp i vätska eller strör på tex filen och pillerna sväljer man hela med vätska. SYRAS & BAS i BALANS är A & O I våra kroppar pågår ständigt ett utbyte av olika ämnen för att pH-värdet ska vara det rätta. Om inte förhållandet mellan Syra och Bas är i balans, så fungerar inte ämnesomsättningen som den ska och vi mår inte bra. Kroppen har mekanismer som styr den balansen och det pågår ständigt utbyte av syror och alkaliska (basiska) ämnen i våra vävnader och i blodet. Den här känsliga processen kan lätt rubbas, främst genom att kroppen får syra-överskott. Våra kroppar bildar syror tex vid stress och vid hård fysisk ansträngning, men även genom en bristfällig kost. Det här ställer stora krav på att kroppen har tillräckliga förråd av mineraler och spårämnen, för att inte kroppen ska bli för ”sur”. Vi måste se till att äta mat som inte är syra-bildande och som har ett tillräckligt innehåll av mineraler för att kunna neutralisera syran. Basico och Basico Tabs är ett mineral– och spårämnestillskott i pulverform och tablettform, pulvret tillsätts i dryck och tabletterna intas i samband med måltid, Basico tillför kroppen alkaliska ämnen för att få ett pH-värde i balans. Att ha ett tillräckligt mineralförråd är viktigt även ur andra synvinklar. Håret, huden, tänderna, ämnesomsättningen och skelettet är alla beroende av ett tillräckligt mineralförråd. Dessutom kan vissa PMS-symptom direkt härledas till syraöverskott och mineralbrist, som tex migrän, irritation, trötthet, extremt ”godissug” och nedstämdhet. Dessa symptom ökar då under månadscykeln och blir som mest akuta strax för mens. Basico: Inulin, kalciumkarbonat, kaliumcitrat, magnesiumkarbonat, selenjäst, järnsulfat, zinkoxid, mangansulfat, kopparsulfat. Basico Tabs: Vetefibrer, kalciumkarbonat, kaliumcitrat, inulin, magnesiumkarbonat, emulgeringsmedel sojalecitin, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat och kiseldioxid), selenjäst, järnsulfat, zinkoxid, mangansulfat, kopparsulfat. OBS! Vetefibrerna är helt utan protein och innehåller inte längre något gluten. Basico-tabletterna är alltså helt ok för personer med celiaki. christina64@hotmail.se

ALPNAERING

SÄLJER NU ALPNAERING 

DU KAN BESTÄLLA PRODUKTER VIA MIG

HAR NU LITET SORTIMENT HEMMA

070-3367649

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 16:00

Hej
jag lägger kort medan vi pratar i mobilen berätta vad jag ser / får till mig om du vill och du kan även ställa frågor
Med vänlig hälsning Katonka

...
29.06 | 23:22

Hej!
Jag undrar hur det fungera med tarot, lägger du kort under tiden vi pratar i mobilen ? Berättar du vad du ser/får till dig eller kan man ställa frågor oxå?

...
05.12 | 16:19

Jag började med MediYoga för att hantera stress och oro. Blev dessutom rörligare med mindre smärta i nacke, axlar, höfter och knän!

...
26.08 | 16:29

Hej
Har flyttat till Härnösand nu
Så hör av er så bestämmer vi nåt
Kram Christina/ Katonka

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS